Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een vertaling op maat!

Tarieven

Dankzij ons efficiënte netwerk van freelance vertalers levert Van den Broek Vertalingen professionele kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen twee uur een vrijblijvende offerte. Indien nodig nemen wij contact met u op om te overleggen voordat wij onze offerte uitbrengen.

Vult u zo veel mogelijk uw informatie en gegevens in, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Kortingen

Omdat wij ook wel weten dat de meeste klanten graag korting ontvangen, hanteren we bij Van den Broek Vertalingen verschillende soorten korting.

Allereerst is er de welkomstkorting. De naam zegt het al: nieuwe klanten verwelkomen wij graag met een korting van 5%.

Daarnaast hanteren wij een kwantumkorting. Afhankelijk van de beschikbare tijd voor de opdracht, het aangeleverde bestandsformaat en de talencombinatie, zijn wij bij opdrachten vanaf 5.000 woorden graag bereid u een korting van maximaal 10% aan te bieden.

En tot slot kunt u in aanmerking komen voor onze zogenaamde mond-tot-mondreclamekorting. Deze korting bedraagt maximaal 10% en is bestemd voor klanten die potentiële nieuwe klanten op onze diensten wijzen.* Op deze manier hopen wij natuurlijk dat u het voortzegt wanneer u tevreden bent over onze diensten.

*De korting geldt alleen als de potentiële klant een van onze diensten afneemt en ook afrekent. De hoogte hangt af van de grootte van de opdracht van de nieuwe klant. De korting zal berekend worden over uw eerstvolgende opdracht.


Voor vertalingen uit het Spaans in het Nederlands en Engels.
Voor vertalingen uit het Engels in het Nederlands en Spaans.
Voor vertalingen uit het Nederlands in het Spaans en Engels.

Contact

Van den Broek Vertalingen
T: Skype Me™!+31 (0)6-4217 0781


Klik hier om meteen een offerte aan te vragen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.