Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een vertaling op maat!

Diensten

Vertaling

Van den Broek Vertalingen verzorgt (beëdigde) vertalingen Engels-Nederlands en Nederlands-Engels, Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans, Spaans-Engels en Engels-Spaans. Wij houden altijd rekening met het land van bestemming. Bijvoorbeeld Engeland of de Verenigde Staten in het geval van Engelse vertalingen, of Spanje of Latijns-Amerika in het geval van Spaanse vertalingen.

Revisie

Hebt u zelf een vertaling gemaakt, maar wilt u dat er nog een ander paar ogen naar kijkt? Wij kunnen reeds gemaakte vertalingen voor u controleren op spel- en typefouten, vertaalfouten, consistentie, leesbaarheid of specifieke terminologie. Hebt u andere wensen? Leg die gerust aan ons voor. Wij reviseren Nederlandse, Engelse en Spaanse vertalingen.

Correctie

Ook reeds bestaande teksten kunnen we voor u controleren op spel- en typefouten, taalfouten, consistentie, leesbaarheid, specifieke terminologie, etc. Van den Broek Vertalingen verzorgt de correctie van Nederlandse, Engelse en Spaanse teksten.

Tekst aanpassen aan het land van bestemming

Tot slot kunnen wij teksten of vertalingen voor u aanpassen aan het land van bestemming. Indien u bijvoorbeeld een Brits Engelse tekst hebt die u in Amerika wilt gaan gebruiken, kunnen we de tekst voor u aanpassen. Of een Spaanse tekst die u in verschillende Zuid-Amerikaanse landen wilt gaan gebruiken kunnen we aanpassen aan de specifieke verschillen per land.


Voor vertalingen uit het Spaans in het Nederlands en Engels.
Voor vertalingen uit het Engels in het Nederlands en Spaans.
Voor vertalingen uit het Nederlands in het Spaans en Engels.

Contact

Van den Broek Vertalingen
T: Skype Me™!+31 (0)6-4217 0781


Klik hier om meteen een offerte aan te vragen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.