Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een vertaling op maat!

VDB Vertalingen

Van den Broek Vertalingen is opgericht door Diana van den Broek. Diana is als vertaler Spaans en Engels opgeleid aan de Vertaalacademie in Maastricht. Tijdens deze opleiding kwamen verschillende vakgebieden aan bod, waaronder recht, economie, toerisme en techniek. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd tot juridisch vertaler aan de SIGV (Stichting voor Gerechtstolken en -Vertalers). In 2009 heeft ze de Master Vertalen afgerond aan de Vrije Universiteit. Inmiddels heeft ze verschillende andere (vertaal)cursussen afgerond en is ze bijna 20 jaar werkzaam in de vertaalbranche.

Van den Broek Vertalingen heeft geen 20 werknemers, maar wij zijn van mening dat dat ook helemaal niet nodig is. Tegenwoordig is het uitstekend te doen om met verschillende mensen samen te werken op afstand. En dat is precies wat wij doen. Ons netwerk bestaat uit hoogopgeleide vertalers met jarenlange ervaring.

Omdat wij niet zo groot zijn, proberen we ons juist te onderscheiden in het persoonlijke, eerlijke en prettige contact met onze klanten. Voor Van den Broek Vertalingen is dat de basis van een goede dienstverlening.

We leveren uitstekend werk voor een reële prijs.


Voor vertalingen uit het Spaans in het Nederlands en Engels.
Voor vertalingen uit het Engels in het Nederlands en Spaans.
Voor vertalingen uit het Nederlands in het Spaans en Engels.

Contact

Van den Broek Vertalingen
T: Skype Me™!+31 (0)6-4217 0781


Klik hier om meteen een offerte aan te vragen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.